Vogel

Mieke maakte op de knustelclub een vogelvoederwerkje. Vandaag zat er voor het eerst een vogel bij…

En wat voor een!

Turnkampioen

Lest best

n

Sjaak

Gisteren een videoclip gemaakt voor Sjaakt zoekt Sjakies. Het enthausiastme van Thijs van Wijk was aanstekelijk.

Markt

Douwinus was zo lief om me onderstaande artikel te mailen. In deze kraam heb ik bijna 10 jaar gewerkt, met veel plezier.

Klik op de foto… of HIER

Personeelsuitje

Vandaag met het werk weggeweest.

Topdag! Kijk HIER voor meer foto’s

 

EO

Ik was vergeten om het breed uit te meten, maar gelukkig is er Uitzending Gemist. Zie mij eens stappen door dat Zeeuwse land:-)

Je moet hieronder nogal vaak op play klikken, hopelijk lukt het je…

Get Microsoft SilverlightBekijk de video in andere formaten.

P.s. Excusses voor de uitvoering van het lied, ik had het liever iets meer uptempo gehoord, maar dat vertelden ze er natuurlijk niet bij…

Luxemburg (3, slot)

In de tweede week bezochten we Vianden en Luxemburg-Stad.

Vianden heeft een kabelbaan waar we, al koste het een vermogen, natuurlijk even op moesten. Janneke vond het maar wat eng, maar ja… die vindt alles eng. Zelf de bergpaadjes van 30 cm breed… Geen vertrouwen in Max;-)

Luxemburg-Stad is ‘vreemd’. Veel mannen in pakken, diplomaten en ambasadeurs. Een prachtig park, met een volwassen speeltuin. Maar geen gelegenheid om te parkeren. We (bvde/Mieke/Max) hebben de casematten bezocht, Janneke/Lisa/Kim zijn in de C&A van Luxemburg-Stad geweest.

Zie HIER de laatste foto’s van onze vakantie. Volgend jaar gaan we weer…

Luxemburg (2)

In Luxemburg kom je om te wandelen. Je kunt er ook zwemmen, fietsen kan ook, maar het land is er niet op ingericht.

Het leukste gebied is tussen Echternach en Larochette, alhoewel het stuk rond Esch-Sur-Sure er ook mag zijn. Iedere keer weer ontdekte ik dat foto’s maken weinig zin heeft. De sfeer en de diepte zijn niet vast te leggen. Beoordeel mijn pogingen…

Zie HIER de rest van de foto’s van het gebied.

Luxemburg (1)

Gisteren kwamen we terug van 14 dagen Luxemburg. Onze verblijfplaats was Camping de Fuussekaul in Heiderscheid. De camping was leuk, het onderkomen toerijkend.

De week begon onaangenaam met een bezoek aan het ziekenhuis. Mieke was op een rand gevallen en had een gat in haar hoofd dat gehecht moest worden.

Mieke en Max sliepen in de woonkamer. Inslapen deden ze in ons bed, uitslapen deden ze niet. De eerste nacht stond Max om 5.15 naast ons bed; “Mama, mag ik tv kijken?”. De nachten erna hebben we de ramen geblindeerd om een goede nachtrust te garanderen.

In Vianden bezochten we een Nederlandstalige kerkdienst.

Zie HIER de rest van de foto’s van de camping